Meer omzet genereren door een mobiel pinapparaat aan te schaffen

pinautomaat atm

Een mobiel pinapparaat brengt kosten met zich mee, niet alleen in aanschaf maar ook de kosten per transactie kunnen oplopen. Hoe kun je dan toch meer omzet genereren door een mobiel pinapparaat aan te schaffen?

pinautomaat atmWaar vroeger de meeste mensen contant betaalden in de winkel, hebben nu de pinbetalingen de overhand. Het is makkelijk en snel en je hoeft als consument niet meer zoveel contant geld mee te nemen als je de stad in gaat of als je naar een festival gaat. En dat is dus precies waar jij als ondernemer het verschil kunt maken.

Doordat steeds meer mensen alleen hun pinpas meenemen en contant geld thuis laten, loop je klanten mis als je niet een betaalterminal hebt als je naar een beurs of evenement gaat. Mensen zonder contant geld die niet kunnen pinnen kopen niet bij jou, maar bij de concurrent. Als je zorgt dat er bij jouw onderneming wel gepind kan worden zorg je dus voor meer omzet. Bijkomend effect is dat klanten vaak meer uitgeven als ze ergens kunnen pinnen. Je kan immers niet meer contant geld uitgeven dan je bij je hebt, terwijl je met je pinpas elke betaling kunt doen die je wilt als je saldo toereikend is.

Als ondernemer kun je dus zeker meer omzet genereren door een mobiel pinapparaat aan te schaffen. Niet alleen doordat je op die manier geen klanten misloopt, maar ook omdat klanten meer uitgeven met een pinpas. De kosten van en mobiele pinautomaat verdien je dus makkelijk weer terug en je omzet zie je stijgen.